Οδηγίες για να ανακαλύψετε που βρίσκονται τα τοπία των φωτογραφιών στο ίντερνετ!

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να βλέπετε ένα θαυμάσιο τοπίο σε μία φωτογραφία και να αναρωτιέστε που να βρίσκετε;;; Εμένα πάντως, πολλές!!!
Σε προηγούμενο άρθρο στο Down Time σας έδειξα τον τρόπο για να μπορέσετε να ανακαλύψετε όλους τους... κρυφούς , μαγευτικούς προορισμούς που επιθυμείτε. 

Μετά από αίτημα φίλου, το αναδημοσιεύω για όλους εσάς τους λάτρεις της φωτογραφίας και των ταξιδιών που ψάχνετε για νέα μέρη στο χάρτη!!!


Μη ξεχνάτε ότι με την "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" στη στήλη ΔΕΞΙΑ, θα μπορέσετε να βρείτε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άρθρα που έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς στο blog μας. Γράψτε απλά αυτό που θέλετε να βρείτε και... βουαλά, μπροστά σας!!! 


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο πατήστε Like, ή/και κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο facebook ή/και στο twitter
down time
φώτο από άρθρο για Μαυρίκιο   http://downtimeforyou.blogspot.com/2011/08/1_21.html
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...