Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας : Rod Stewart - Sailing

Σαν σήμερα το 1945 γεννήθηκε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Rod Stewart. Ο Rod γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόρειο Λονδίνο.
Η καριέρα του αυτή τη στιγμή διανύει την 5η δεκαετία και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, κάνοντας τον ένα από τους πιο επιτυχημένους σε πωλήσεις καλλιτέχνες σε όλον τον κόσμο. 
Το 2008 το περιοδικό Billboard τον κατέταξε στην 17η θέση των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών όλων των εποχών ( "The Billboard Hot 100 Top All-Time Artists") , ενώ το επίσης πολύ γνωστό μουσικό περιοδικό Rolling Stone τον τοποθέτησε στην θέση 59 των καλύτερων τραγουδιστών ("100 Greatest Singers of all time")


Για σήμερα λοιπόν, το "τραγούδι της ημέρας.. λόγω της ημέρας" θα είναι μία αγαπημένη μπαλάντα. Ακούστε το "Sailing" από τον Rod Stewart.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...