Σε αγαπάω μαμά ή μήπως... μπαμπά;;; Φοβερό βίντεο!!!

Όλα ξεκίνησαν αισιόδοξα για τον καημένο τον μπαμπά , που απλά ήθελε να ακούσει από το στόμα του μωρού του ότι ... απλά τον αγαπάει περισσότερο. 
Στην αρχή λοιπόν η κορούλα του, έκανε ότι ακριβώς της έλεγε και διαισθανόταν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Έκανε το ψαράκι, του έδειξε το αυτί του και κάπως έτσι ο μπαμπακούλης πίστεψε ότι για άλλη μια φορά θα του κάνει το χατήρι και θα του απαντούσε αυτό που ήθελε στην πιο δύσκολη ερώτηση, που δεν ήταν άλλη από την "Ποιον αγαπάει περισσότερο, τον μπαμπά ή τη μαμά;".


Η μικρή όμως είχε άλλες διαθέσεις... 
Δείτε το βίντεο.
down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...