Συνέντευξη μέσω youtube ετοιμάζει ο Ομπάμα και... δέχεται ερωτήσεις!!!


Μία διαδικτυακή συνέντευξη μέσω youtube ετοιμάζει ο πρόεδρος Ομπάμα. Θέτει τον εαυτό του στη διαθεσιμότητα του κοινού και υπόσχεται να απαντήσει ζωντανά από τον Λευκό Οίκο στις ερωτήσεις που θα του υποβάλλει. 
Όπως διαβάσαμε στο επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου στο youtube, οι ερωτήσεις πρέπει να καταχωρηθούν στο  http://www.youtube.com/askobama (μπορείτε να το επισκεφτείτε επίσης πατώντας την εικόνα με το κόκκινο τηλέφωνο και την παραίνεση "Ask President Obama" δίπλα στο λογότυπο του youtube) μέχρι τα μεσάνυχτα της  28ης Ιανουαρίου. Οι οδηγίες προς το κοινό λένε να προτιμήσουν να στείλουν "ερωτήσεις με βίντεο" (μαγνητοσκοπημένες). Οι απαντήσεις θα μεταδοθούν στις 30 Ιανουαρίου.
Οι ερωτήσεις μπορούν να αφορούν τομείς όπως η εκπαίδευση , η εργασία, η εξωτερική πολιτική, η οικονομια κ.α. Τέλος, η επιλογή των ερωτήσεων θα γίνει από τις top-voted ερωτήσεις, δηλαδή αυτές που θα έχουν ψηφιστεί ως οι πιο ενδιαφέρουσες από τους χρήστες του καναλιού.

Στην περιήγησή μας στο... "Λευκό Οίκο", βρήκα μία ενδιαφέρουσα ερώτηση και την οποία σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας. 'Ηταν η εξής: "Θα υπάρξει κάποτε η στιγμή που τα δικαιώματα του λαού θα είναι πιο σημαντικά από την οικονομική ευημερία του έθνους;"

Θα απαντηθεί άραγε;;;


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο πατήστε Like, ή/και κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο facebook ή/και στο twitter
down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...