Στις 14 Φεβρουαρίου τα Angry Birds "χτυπούν" και το Facebook


Angry Birds
Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε αρκετά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η Rovio θα κυκλοφορήσει την έκδοση του δημοφιλέστατου Angry Birds (ξεπέρασε το 1 δισ. downloads) και στο Facebook (στο Google+ υπάρχει εδώ και καιρό), με την πρεμιέρα να γίνεται στις 14 Φεβρουαρίου!
Στόχος της εταιρίας είναι να εκμεταλλευτεί τα περίπου 800 εκατ. χρηστών του κοινωνικού δικτύου, ανάμεσα στους οποίους ένα μεγάλο ποσοστό σίγουρα έχει εγκατεστημένο το παιχνίδι σε άλλη συσκευή/πλατφόρμα, προσφέροντας καινούργια power-ups στην κλασική τιμή των $0.99.
Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να παίζετε σε Full Screen, ενώ θα προστεθεί βαθμολογικός πίνακας με τους κορυφαίους παίκτες, όπως στα περισσότερα ανταγωνιστικά παιχνίδια του Facebook.
Εξάλλου, η Rovio βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Samsung για την προεγκατάσταση του Angry Birds σε όλες τις μελλοντικές Smart TVs της εταιρίας! Δεν ξεφεύγεις με τίποτα…
πηγή Penn Olson via techgear.gr 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...