Αξίζει να πας: Μια βόλτα στα χιόνια (Ψηλορείτης - Κρήτη)

Για όλους εκείνους που μένουν στην Κρήτη, ειδικά στα πεδινά, το να δεις χιόνι, μοιάζει με... όνειρο!!! Για αυτό και όταν μας κάνει την τιμή να φτάσει και στα δικά μας μέρη, δε του χαλάμε χατήρι και το επισκεπτόμαστε. Μια βόλτα στον Ψηλορείτη, μας βοήθησε να δούμε... μία άσπρη μέρα και να αισθανθούμε ξανά παιδιά!!! Ο κόσμος που ανηφόρισε το δρόμο προς τα Ανώγεια και από κει ακολούθησε την πορεία προς το Ιδαίον Άντρο (αρχαιολογικός τόπος και σπήλαιο) ήταν πολύς, αλλά σίγουρα όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το κατάλευκο τοπίο!!! 
(πατήστε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε κανονικό μέγεθος)


 Αυτό που αγαπάμε στην Κρήτη είναι οι αντιθέσεις της. Μπορεί να βρίσκεσαι στην κορυφή ενός βουνού, η θερμοκρασία να αγγίζει τους 0 βαθμούς Κελσίου και γύρω σου να βλέπεις μόνο χιόνι, αλλά στο βάθος σε περιμένει καρτερικά το καταγάλανο πέλαγος και το νησί της Ντίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο , δεν έλειψαν οι καλλιτεχνικές δημιουργίες με το χιόνι. 



ενώ ένα λευκό εκκλησάκι παρέμεινε ακλόνητο στη θέση του!!! 
Για ένα τόσο όμορφο τοπίο, χαλάλι το κρύο των τελευταίων ημερών!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο πατήστε Like, ή/και κοινοποιήστε το στους φίλους σας στο facebook ή/και στο twitter
άρθρο και φωτογραφίες down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...