Όροι χρήσης και προϋποθέσεις


Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης του Blog  DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr .

Αν δε συμφωνείτε μαζί τους, δε θα πρέπει να προχωρήσετε περισσότερο στο DOWN TIME. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το DOWN TIME και / ή οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που εμφανίζονται στο Blog, συμφωνείτε να είστε δεσμευμένοι από αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

1. Το παρόν ιστολόγιο "http://downtimeforyou.blogspot.gr" αποτελεί μια προσωπική   προσπάθεια για ενημέρωση, ψυχαγωγία, έκφραση.

2.  Το DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr προσπαθεί να συντάσσει, κατά κύριο λόγο, πρωτότυπα άρθρα ,  σεβόμενο όμως πάντα την πηγή του, φροντίζει να την αναφέρει, όπου αυτή δεν είναι το ίδιο το Down Time http://downtimeforyou.blogspot.com
Όπου το άρθρο υπογράφεται με "Down Time" θεωρείται πνευματική ιδιοκτησία του blog. Πνευματική ιδιοκτησία θεωρείται και το σήμα "Down Time".

3. To DOWN TIME http://downtimeforyou.blogspot.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου του blog καθώς και όλες οι πληροφορίες να είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό επαληθευμένες, ακριβείς και πλήρεις.

4. Το DOWN TIME δε μπορεί να εγγυηθεί για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν άλλα blog ή site , στα οποία μπορεί να οδηγηθείτε μέσω συνδέσμων ( Links, banners ) από το Down Time http://downtimeforyou.blogspot.gr ή από τα οποία συλλέγουμε πληροφορίες για τα άρθρα μας. Παρόλο ότι το down time καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι αξιόπιστο (παράγραφος 3 παραπάνω), η ευθύνη για την αλήθεια των πληροφοριών, όπου αναγράφεται διαφορετική πηγή από το ίδιο το down time, ανήκει σε αυτή.

5. Το DOWN TIME προσπαθεί να ενημερώνει το κοινό χωρίς να προσπαθεί σε καμία περίπτωση να υπαγορεύει σε αυτό τι να κάνει, ή / και να παροτρύνει για τη διενέργια  οποιασδήποτε πράξης. Η ορθή αξιολογήση του περιεχομένου, σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής, αποτελεί  προσωπική ευθύνη του κάθε χρήστη του blog. Το Down Time δε φέρει καμία ευθύνη.

6. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link ( http://downtimeforyou.blogspot.com ή με ενεργό link του άρθρου ή με αναφορά της πηγής)

7. Ο κάθε χρήστης οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες καλής συμπεριφοράς . Ύβρεις, συκοφαντίες και ό,τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί ηθικό (ή και ποινικό) αδίκημα, δεν έχουν καμία θέση στο Down Time  http://downtimeforyou.blogspot.gr

8. Ο κάθε χρήστης που σχολιάζει ένα άρθρο έχει προσωπική ευθύνη για αυτό. Το Down Time ουδεμία ευθύνη φέρει . Αν ένα σχόλιο, απέχει μακράν από τους κανόνες όπως ορίζονται στην παράγραφο 7. τότε ο διαχειριστής του blog έχει το δικαίωμα το αφαιρέσει.

9. To Down Time δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να αναρτήσουν δικό τους άρθρο, εφόσον υπάρξει συμφωνία με το διαχειριστή του blog, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες καλής συμπεριφοράς και όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις του Down Time http://downtimeforyou.blogspot.gr

10. Κάθε χρήστης που στέλνει τη δική του πρόταση για ανάρτηση στο blog Down Time http://downtimeforyou.blogspot.gr δεν απαιτεί οιοδήποτε χρηματικό αντίτιμο για αυτό. Η ανάρτησή του γίνεται στα πλαίσια της ανιδιοτελούς ενημέρωσης του κοινού του Down Time.

11. Το Down Time http://downtimeforyou.blogspot.gr σεβόμενο τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε χρήστη/φίλου του Down Time που επιθυμεί να δημοσιεύσει στο Down Time δικό του άρθρο, φωτογραφία, ή οιοδήποτε άλλο πνευματικό έργο, φροντίζει να αναφέρει στο άρθρο το όνομα ή το ψευδώνυμο που επέλεξε ο ιδιοκτήτης του έργου.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τα προηγούμενα ή για ο,τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε , επικοινωνήστε στο downtime44@gmail.com.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...