Η Wikipedia τα ... βάφει μαύρα!!!

"Η ελευθερία του Διαδικτύου βρίσκεται σε κίνδυνο                                                
Η νομοθετική πρωτοβουλία SOPA (Stop Online Piracy Act) στις ΗΠΑ απειλεί την ύπαρξη της Βικιπαίδειας. Με την αιτιολογία ότι θέλει να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα, έχουν προβλεφθεί μέτρα που οδηγούν σε πραγματική λογοκρισία.        
Η αγγλόφωνη Βικιπαίδεια είναι σήμερα κλειστή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτό το ζήτημα. Ακόμη και η ελληνική Βικιπαίδεια ανησυχεί. Ως εκ τούτου, όπως πολλές άλλες ιστοσελίδες, να καταστήσουμε σαφές:

Το Διαδίκτυο δεν πρέπει να λογοκρίνεται!" 

Διαβάστε ολόκληρη τη διαμαρτυρία εδώ 


Παρακάτω βλέπετε την εικόνα που θα αντικρίσετε αν επισκεφτείτε σήμερα Τετάρτη 18/1/2012 την Αγγλική wikipedia. Δείτε τη πατώντας εδώ(μεταφρασμένο μήνυμα)
Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς την ελεύθερη Γνώση
Για περισσότερο από μία δεκαετία, έχουμε δαπανήσει εκατομμύρια ώρες κτίζοντας τη  μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτή τη στιγμή, το αμερικανικό Κογκρέσο εξετάζει νομοθεσία που θα μπορούσε να βλάψει θανάσιμα το ελεύθερο και ανοιχτό Internet. Για 24 ώρες, για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση, συσκοτίζουμε τη  Wikipedia. 
άρθρο down time με πληροφορίες από ελληνική και αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...