Το Μάρτιο στην αγορά το iPad 3 της Apple


Το Μάρτιο αναμένεται να βγει στην αγορά η νέα έκδοση του δημοφιλούς tablet pc της Apple, iPad.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τον πρώτο μήνα της άνοιξης το iPad 3 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων. Επίσης, αναμένεται ότι θα έχει μία σπορ οθόνη υψηλής ευκρίνειας, ταχύτερο επεξεργαστή και θα είναι συμβατό με τα ασύρματα δίκτυα επόμενης γενιάς.

Οι συνεργάτες της Apple στην Ασία εντατικοποιούν τις παραγωγικές διαδικασίες για το iPad 3 αυτό το μήνα και αναμένεται να φθάσουν σε πλήρεις όγκους το Φεβρουάριο.

Επίσης, η συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβαίνουν γρηγορότερα από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ αναμένει ότι το νέο μοντέλο θα αντιμετωπίσει επάξια τον εντεινόμενο ανταγωνισμό σε μία αγορά στην οποία η Apple πρωτοπόρησε πριν από δύο χρόνια. Μετά το ντεμπούτο του το 2010, το iPad κατέστη η δεύτερη σημαντικότερη πηγή εσόδων της Apple, μετά το iPhone και ενέπνευσε για τη δημιουργία ανταγωνιστικών προϊόντων από την Amazon και τη Samsung.

Σηνεθώνεται ότι η Apple έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατ. iPad, που της έφεραν πωλήσεις τουλάχιστον 25,3 δισ. δολ.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...