Google+: Νέα ασφαλής έκδοση για ανήλικους χρήστες


Αναλογιζόμενη τους κινδύνους που εγκυμονούν τα social networks στους εφήβους αλλά και το γεγονός ότι αποτελούν τους πιο δραστήριους χρήστες τους, η Google αποφάσισε να τους επιτρέψει μεν την πρόσβαση στο κοινωνικό της δίκτυο, παρέχοντάς τους όμως μια ειδική ασφαλέστερη έκδοση.
Ο Bradley Horowitz της Google ανακοίνωσε τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη έκδοση:
Πρώτα από όλα, κάθε φορά που κάποιος έφηβος χρήστης επιχειρεί να μοιραστεί περιεχόμενο δημόσια στο Google+, το κοινωνικό δίκτυο θα φροντίζει να τον προειδοποιεί ότι "ακόμα και όσοι δε βρίσκονται στους Κύκλους του θα έχουν πρόσβαση σε αυτό".
Σχετικά με τα Notifications, η λειτουργία "Say Hello" θα είναι διαθέσιμη μόνο για όσους βρίσκονται στους Κύκλους των ανήλικων χρηστών. Ακόμα και στα Hangouts, κάθε φορά που στη βιντεοκλήση εισέρχεται κάποιος χρήστης που δε βρίσκεται στους Κύκλους του, ο ανήλικος χρήστης θα απομακρύνεται αυτομάτως από τη συνομιλία, έχοντας ωστόσο τη δυνατότητα να ξαναμπεί.


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...