Cinema: Joaquin Phoenix και Lady Gaga στον νέο Joker τον Οκτώβριο του 2024

Με μία λέξη... Α Ν Υ Π Ο Μ Ο Ν Ω! 

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Todd Phillips "Joker 2" είναι πια γεγονός και πώς θα μπορούσε να μην είναι μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία που σημείωσε το 2019 στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2024 (release date October 4, 2024) και η Lady Gaga θα συμμετάσχει σ' αυτήν. 

Η διάσημη τραγουδίστρια με μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να συμμετάσχει στο sequel της ταινίας με τίτλο "Joker: Folie à deux" (Τζόκερ: Τρέλα για Δύο), ως Harley Quinn, μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ A' αντρικού ρόλου για την προηγούμενη ερμηνεία του στον ομώνυμο ρόλο Χοακίν Φοίνιξ (Joaquin Phoenix). 

Οι συζητήσεις για την επιστροφή του ψυχικά διαταραγμένου stand up κωμικού Αρθρουρ Φλεκ (Τζόκερ) είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ταινίας και την τεράστια επιτυχία της, η οποία ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο σε εισπράξεις. Οι πρώτες φήμες παρουσίαζαν τον αγαπημένο ηθοποιό θετικό σ' αυτό το σενάριο, κάτι το οποίο πια είναι επιβεβαιωμένο. 

Στις 4 Οκτωβρίου 2024 ξέρουμε τι θα κάνουμε...

Δείτε το teaser


Άρθρο: Down Time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...