Αξίζει να πας... Κουτσουνάρι - Ιεράπετρα - Κρήτη

25/07/2016Πριν 5 χρόνια, στις 25/07/2011, μία από τις αγαπημένες μας παραλίες ανέβηκε στο Down Time. 5 χρόνια αργότερα, φτάνει για άλλη μία φορά στο blog μας, για να μας θυμίσει σε ποια μέρη αξίζει να πας!!! Τα χρώματα άλλαξαν, αλλά η ομορφιά της παρέμεινε! Έτσι μας πληροφορεί η μικρή μας φίλη και η Ε., που πατάει σίγουρα like στην επιλογή μας! Ένα baby like λοιπόν για το Κουτσουνάρι και... φύγαμε!!!

Το Κουτσουνάρι βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 χλμ. νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου, μερικά χιλιόμετρα μετά την Ιεράπετρα της Κρήτης. 
Διαθέτει πολύ ωραίες παραλίες με εγγύηση τα πολύ καθαρά νερά του Λιβυκού πελάγους. Πολύ καλή επιλογή αν θέλετε να κανονίσετε να πάτε κάπου ένα 2ήμερο - 3ήμερο... την τελευταία στιγμή και όχι μόνο βέβαια :-) . Στην περιοχή λειτουργεί και οργανωμένο κάμπινγκ. Το Κουτσουνάρι διαθέτει και μεγάλη αμμώδη παραλία , εμείς όμως προτιμήσαμε να επισκεφτούμε ένα κόλπο αυτή τη φορά!!! :)))))

Δείτε εδώ που βρίσκεται και πως θα πάτε 
 

 

 

άρθρο και φωτογραφίες Down Time 
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας...