Στις 4 ευρωπαϊκές χώρες με τις πιο καθαρές παραλίες και η Ελλάδα!!!

Η Ελλάδα είναι μια από τις τέσσερις μόνο χώρες της Ευρώπης που διαθέτουν «ακτές καθαρές, κατάλληλες για κολύμπι και θαλάσσια σπορ».
Η διάκριση -με επισήμανση «εξαιρετικη» -και η επιλογή έγινε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος της ΕΕ και ανακοινώθηκε σήμερα. Οι άλλες τρεις χώρες είναι η
Κύπρος, η Μάλτα και η Κροατία...

Τις «ποιοτικά χειρότερες» παραλίες έχουν η Ρουμανία, η Πολωνία και το Βέλγιο.
Η Υπηρεσία συγκέντρωσε και συνέκρινε 21.000 και πλέον σημεία και περιοχές για κολύμπι στις χώρες της ΕΕ καθώς και στην Κροατία, Μαυροβούνιο και Ελβετία. Η ποιότητα των παραλιών μειώθηκε κατά 3.5% σε σχέση με το 2010 αλλά ανέβηκε σε πέντε χώρες. Η ποιότητα υποχώρησε και στις λίμνες και ποτάμια όπου κολυμπά και κάνει σπορ το ένα δέκατο των Ευρωπαίων.
πηγή: proinoslogos..gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...