Αγαπημένα καλοκαιρινά τραγούδια σε... Remix διάθεση ( videos)

Sea
Ακούστε μερικά τραγούδια που μας θυμίζουν καλοκαίρι . Τραγούδια που τα ακούσαμε ... αλλιώς αρχικά και αλλιώς τα ακούμε τώρα!!! Remix που λέμε ;-) 
Όπως και να'ναι , εμάς μας αρέσουν και μας κρατούν παρέα , ειδικά όταν πιάσουν οι ζέστες!!! 


Εσάς;;;

Καλοκαιράκι,όμως, χωρίς γυαλιά γίνεται;;;; ΔΕ γίνεται!!! Γι' αυτό και γω πήρα "Κόκκινα γυαλιά" (Remix Κραουνάκης μαζί με Emigre)

Κρουαζιέρα θα σε πάω από την Ευσταθία όμως και όχι τον ... Γερμανό (λόγω κρίσης) 


Το καλοκαιράκι θα το περάσουμε με Νίκο Πορτοκάλογλου/Φατμε REMIX 
   

"Στη θάλασσα" θα πάμε με τη Θεοδοσία Τσάτσου και το remiix του GPal 

και o Νίκος Καρβέλας αποφάσισε να ανανεωθεί και να...ξανακάνει "Καλοκαιρινές διακοπές"Τέλος, η Σοφία Αρβανίτη αποφάσισε ότι , έστω και με ανανεωμένο ήχο, δε θέλει να της μιλάμε για καλοκαίρια γι'αυτό και σταματώ εδώ!!! Μη μου μιλάς για καλοκαίρια - Remix
άρθρο: downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...