Ψηφοφορία: Εσείς θα πάτε διακοπές;;;

Η ψηφοφορία μας έληξε και τα αποτελέσματα είναι εδώ και φρέσκα φρέσκα!!!
Στην ερώτηση μας , αν θα κάνετε διακοπές το φετινό καλοκαίρι, ΕΣΕΙΣ απαντήσατε σε ποσοστό 33% ότι ΝΑΙ , θα κάνετε διακοπές.
Αρκετά μεγάλο όμως είναι και το ποσοστό , εκείνων που δε θα πάνε , είτε γιατί έχουν υποχρεώσεις, είτε γιατί απλά δε θα πάνε. Αγγίζει το 32% συνολικά , με το 16% να μη πηγαίνει λόγω υποχρεώσεων!!!
Ένα ποσοστό της τάξης του 8% απάντησε ότι αν το φτάσουν τα χρήματά του θα πάει... Πάλι καλά , σε καιρούς κρίσης το περιμέναμε μεγαλύτερο!!! Μάλλον ακούτε τις συμβουλές μας... Μη ξεχνάτε , το Down Time σας έχει προτάσεις και για οικονομικές διακοπές, αν μεταφερθείτε στην ενότητα "ΤΑΞΙΔΙ".
Αυτό που μας στενοχώρησε, :-( είναι ότι περίπου το 25% αυτών που απάντησαν, είπε ότι θα πάει διακοπές, αν βρει παρέα... Μοναχούληδες όλου του κόσμου, δραστηριοποιηθείτε... Γρήγορα , γρήγορα!!! Διάθεση καλή να υπάρχει και ΟΛΑ γίνονται!!!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή
down time

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...