4η γιορτή Βοσκού & Τυριού: Όλα είναι έτοιμα για το ρεκόρ Guiness στα Ζωνιανά!!!

Την 4η Γιορτή Βοσκού & Τυριού οργανώνει στα Ζωνιανά σήμερα Κυριακή από τις 6 το απόγευμα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού.

Tι θα δείτε εκεί...

Την παρουσίαση και κοπή του μεγαλύτερου κεφαλοτυριού του κόσμου. Για την παρασκευή του χρησιμοποιήθηκαν περίπου οκτώ τόνοι γάλα, η διάμετρος του είναι δύο μέτρα και το βάρος του αναμένεται να ξεπεράσει τον ένα τόνο. Η ζύγιση aτου, για την ολοκλήρωση του φακέλου που θα αποσταλεί στο βιβλίο Guinness World Records, θα γίνει μπροστά στο κοινό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
•Γνωριμία με τοπικές γεύσεις από τις γυναίκες του χωριού και τη λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης
Συναυλία με τους : Βασίλη Σκουλά, Γιώτα Νέγκα, Χάρη Νικηφόρο.
Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Παρασύρη (ζωγράφος του Ψηλορείτη).
πηγή:zougla.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...