Το καλό νέο της ημέρας: To ΕΜΠ στα 100 καλύτερα ερευνητικά ΑΕΙτο έμβλημα του ΕΜΠ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το Ίδρυμα έλαβε τιμητική διάκριση για το ερευνητικό του έργο.
Ως εκ τούτου, καταλαμβάνει τη 17η θέση το 2010 και είναι το πρώτο ελληνικό ερευνητικό ίδρυμα, που σημειώνει τέτοια πρόοδο (το 2009 βρισκόταν στην 47η θέση).
Στον κατάλογο των 100 ερευνητικών ιδρυμάτων συμπεριλαμβάνονται ερευνητικά ιδρύματα παγκόσμιας φήμης (Imperial College of Science Technology and Medicine, Ecole Polytechnique Federal de Lausanne, Centre National de la Recherche Scientifique κ.λπ.) και η παρουσία του ΕΜΠ σε τόσο υψηλή θέση αποδεικνύει την ποιότητα της ερευνητικής δουλειάς του ιδρύματος, ειδικά στην παρούσα δυσμενή οικονομική συγκυρία
για την Ελλάδα.
Στον κατάλογο των 100 ερευνητικών ιδρυμάτων με κριτήριο την παγκόσμια φήμη (reputation), το ΕΜΠ κατατάσσεται 3ο στη σειρά και έπονται το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν και το Πανεπιστήμιο του Wageningen.
πληροφορίες από iefimerida.gr και φώτο από el.wikipedia.org 

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...