Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης γυμναστικής 2024: 1ος και πάλι ο Λευτέρης Πετρούνιας με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ κατάκτησης 7 Ευρωπαϊκών Χρυσών Μεταλλίων

Και 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 


"Τι θα γίνει με τον "Άρχοντα των Κρίκων" πια; Θα μας αφήσεις κανένα μετάλλιο;" θα μπορούσαν να σκέφτονται δικαιολογημένα οι αντίπαλοι και συναθλητές του, αφού από τότε που εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν ξεχάσει το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!

Άλλη μία ευρωπαϊκή επιτυχία για τον ταλαντούχο Έλληνα Αθλητή Λευτέρη Πετρούνια, είναι γεγονός! Μία επιτυχία που συνοδεύτηκε και από την κατάκτηση του τίτλου του μοναδικού σπεσιαλίστα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ενόργανης Γυμναστικής (1955 μέχρι σήμερα) που φτάνει στο απίστευτο ρεκόρ της κατάκτησης επτά (7) Ευρωπαϊκών Χρυσών Μεταλλίων!

Αδιαμφισβήτητα, αξίζουν χίλια μπράβο στον Λευτέρη Πετρούνια, για το ρεκόρ αυτό, αλλά και για την υπερπροσπάθεια, παρά τις κατά καιρούς αντιξοότητες, που έχει καταβάλλει τόσα χρόνια!΄

Όπως θα έλεγε και η Μελίνα Μερκούρη "και ένα, και δύο και τρία και τέσσερα..." χρυσά! Τώρα και επτά! Θα έχει και 8ο;

___________

Μερικά προηγούμενα άρθρα με την εξαιρετική αθλητική καριέρα του Έλληνα αθλητή, που μεγάλη χαρά ακολούθησε αυτό το blog από την αρχή των επιτυχιών του και θέλει να μοιραστεί με όσους δεν γνωρίζουν την πορεία του, μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

https://downtimeforyou.blogspot.com/2018/03/blog-post_18.html

https://downtimeforyou.blogspot.com/2017/10/you-are-champion-of-world.html

https://downtimeforyou.blogspot.com/2016/08/2016-vid.html

https://downtimeforyou.blogspot.com/2016/08/blog-post_6.html

https://downtimeforyou.blogspot.com/2016/05/blog-post_19.html

http://downtimeforyou.blogspot.gr/2016/03/2016.html

https://downtimeforyou.blogspot.com/2017/04/3.html

https://downtimeforyou.blogspot.com/2018/08/blog-post.html


Πληροφορίες και φωτογραφία από Hellenic Olympic Committee


Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...