Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!!!

29/05/2016

Ο Eleftherios Petrounias σήκωσε για ακόμη μία φορά την Ελλάδα στο υψηλότερο βάθρο! Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βέρνης και το χρυσό μετάλλιο βρήκε τη θέση του ξανά στο λαιμό του Έλληνα αθλητή. 

Λίγους μήνες μετά την προηγούμενη δημοσίευσή μας στο Down Time (πατήστε εδώ), ο Λευτέρης Πετρούνιας μας κάνει και πάλι περήφανους, ανεβαίνοντας για άλλη μία φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού κυριάρχησε στον τελικό των κρίκων!!! Ο Λευτέρης είναι ο πρώτος αθλητής την τελευταία εικοσαετία που καταφέρνει να κάνει το ... repeat στο συγκεκριμένο όργανο! Ε ναι Λευτέρη, μας κάνεις πολύ περήφανους!

Χίλια μπράβο!!!

Ο @eleftherios_petrounias σήκωσε για ακόμη μία φορά την Ελλάδα στον υψηλότερο βάθρο! Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για την συλλογή του Λευτέρη Πετρούνια, που κυριάρχησε στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Βέρνη. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος αθλητής την τελευταία 20ετία, που καταφέρνει και κάνει το repeat στο συγκεκριμένο όργανο, στον 6ο μεγάλο τελικό της καριέρας του, σε ισάριθμες συμμετοχές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Λευτέρη συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (@ephellas) στις

Down Time με πληροφορίες από πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...