7 πράγματα που δείχνουν τα παπούτσια μας για εμάς

05/05/2016

«Τα παπούτσια είναι δείγμα πολιτισμού» λένε οι γκουρού του στυλ. Ας δούμε τι καταλαβαίνουν οι άλλοι για εμάς, μέσω των υποδημάτων μας.
1. Τα flat παπούτσια δείχνουν μια «προσγειωμένη» προσωπικότητα και αποπνέουν μια επιθυμία για χαλαρή τοποθέτηση απέναντι στα πράγματα. Επίσης, φέτος που η μόδα μας θέλει με απουσία τακουνιού, τα flat παπούτσια μαρτυρούν και μία ενημερωμένη προσωπικότητα γύρω από το στυλ.
2. Τα 12ποντα είναι εξόχως αποκαλυπτικά για τον ψυχικό μας κόσμο. Δείχνουν μια γυναίκα με λατρευτική διάθεση απέναντι στη θηλυκότητα της, με πείσμα απέναντι στις δυσκολίες -έχει βαθμό δυσκολίας το 12ποντο-, με δίψα να ξεχωρίσει από το πλήθος. Επίσης, μπορεί να δείχνει και επαγγελματία αρτίστα με γερό πάτημα επί της σκηνής.
3. Τα sneakers είναι τα πιο δύσκολα ως προς την ερμηνεία τους λόγω της μεγάλης «βιοποικιλότητάς τους». Τα φασιονίστικα sneaker δείχνουν μία περσόνα που θέλει να βρίσκεται μέσα στα πράγματα αλλά δεν ενδιαφέρεται ουδόλως για τον αθλητισμό. Τα running shoes δείχνουν μία γυναίκα που γυμνάζεται. Τα πάνινα δετά παπούτσια δείχνουν κάποια που απλά φόρεσε δύο πάνινα δετά παπούτσια.
4. Τα ankle boots, με τακούνι ή χωρίς, είναι ενδεικτικά μιας δυναμικής γυναίκας, που ζει το σήμερα με όλο της το είναι και που επιθυμεί από τα βήματά της να είναι σταθερά αλλά και κομψά. Συνήθως αυτές οι γυναίκες κάνουν θεαματική καριέρα.
5. Τα σανδάλια. Κι εδώ ισχύει ό,τι και στα αθλητικά γιατί υπάρχουν, επίσης, πολλών ειδών σανδάλια. Τα σανδάλια της μόδας, των Ελλήνων σχεδιαστών για παράδειγμα, ξεφεύγουν από την απλή άνεση και και αγγίζουν τη δήλωση μόδας. Μια γυναίκα που τα φοράει δείχνει πληροφορημένη και «κοφτερή» ως προς την εικόνα της. Τα κλασικά σανδάλια από την άλλη, είναι σα διαχρονικός ύμνος στο καλοκαίρι. Μια γυναίκα που τα φοράει μάλλον νοιάζεται λίγο για τα brands και περισσότερο για την ανθρώπινη επικοινωνία.
6. Οι μπότες πάνω από το γόνατο δείχνουν αυτοπεποίθηση και -το αυτονόητο- ψηλά πόδια.
7. Τα Birkenstock ή οι παντόφλες τύπου Birkenstock δείχνουν την απόλυτη λατρεία για τη μόδα της γυναίκας που τα φοράει. Γιατί ενώ πρόκειται για αποδεδειγμένα άκομψα παπούτσια, όλο το fashion κοινό τα προσκυνάει.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...