10+2 λόγοι για να αγαπάμε τους άντρες

03/02/2016
Είναι οι σύντροφοί, οι συνάδελφοί, οι γείτονες, οι φίλοι μας. Κι αφού ο κόσμος χωρίζεται σε άντρες και γυναίκες, ας δούμε τι είναι αυτό μας ενώνει μαζί τους.

1. Έχουν πλάκα. Τουλάχιστον περισσότερη και εντονότερη πλάκα από τις γυναίκες, οι οποίες έχουν πολλά στο μυαλό τους για να βρουν χρόνο και για να κάνουν πλάκα. Με αυτό δεν εννοούμε, φυσικά, ότι οι άντρες δεν έχουν πολλά στο μυαλό τους. Ό,τι έχουν, όμως, είναι πιο απλοποιημένο και σαφώς πιο σωστά ταξινομημένο. Για παράδειγμα εάν τους πεις ότι μία συνταγή χρειάζεται ένα κιλό κρέας και ένα κιλό πατάτες, ενδεχομένως δεν θα ρωτήσουν καν τι κρέας ή από ποιο κομμάτι του ζώου είναι. Θα καταλάβουν αυτόματα μοσχαρίσιο. Ξεκάθαρα πράγματα.

2. Διαθέτουν μια παροιμιώδη αμεσότητα.Δεν μιλάνε με γρίφους, ούτε με κρυμμένα νοήματα. Αυτό ενδεχομένως να τους οδηγεί πολλές φορές στη λούμπα της χοντράδας αλλά ακόμα κι αυτό είναι υπέρ τους. Τις είδαμε και τις «λεπτάδες» με τα σεις και με τα σας, που μόνο ειρωνεία κρύβουν. Οι άντρες δεν ειρωνεύονται, κάνουν χιούμορ.

3. Δεν προσποιούνται τον οργασμό, ακόμα κι αν προσπαθήσουν δεν μπορούν να το κάνουν. Η ειλικρίνεια προσόν τους. 
4. Όταν τους λέμε «σ΄ αγαπώ» το δέχονται αδιαμαρτύρητα και γουργουρίζουν από χαρά ή μας απαντούν αυτόματα «κι εγώ». Δεν ρωτάνε επεξηγηματικά και φουλ αποπροσανατολιστικά «πόσο;» ή «γιατί με αγαπάς;» όπως κάνουμε εμείς.
5. Μιλάνε λίγο. Λιγότερο από εμάς τουλάχιστον. Προτιμούν τις πράξεις. Όπως οι ήρωες των ταινιών δράσης ή όπως ο Batman.
6. Δεν φοβούνται το σκοτάδι. Δεν φοβούνται τις κατσαρίδες. Δεν φοβούνται τους καρχαρίες. Δεν φοβούνται μη μείνουν από βενζίνη. Δεν φοβούνται τη βροχή. Δεν αγωνιούν αν θα τους χαλάσει τα μαλλιά μια ξαφνική μπόρα. Δεν νοιάζονται εάν θα βραχούν τα ρούχα τους και τα παπούτσια τους. Δεν δίνουν δεκάρα για την υγρασία και την φριζαρισμένη τρίχα. Δεν αγωνιούν για τις παρανυχίδες τους.
7. Έχουν αποδείξει ότι κλαίνε κι ας τους θέλει η αντρική παράδοση να αντιστέκονται σθεναρά στο δάκρυ. Κι όταν το κάνουν το θέαμα είναι πιο αληθινό και πιο συγκινητικό από το δικόμας , που -όπως και να το κάνουμε- έχουμε το δάκρυ-κορόμηλο.
8. Δεν τους νοιάζουν τα στιλιστικά τερτίπια της μόδας. Ούτε τα φρου-φρου και τα αρώματα. Έχουν επιλέξει ένα στυλ που το υπηρετούν πιστά και όταν θέλουν να κάνουν μια υπερβολή, βρε αδερφέ, αλλάζουν κολόνια. Μέχρι εκεί.
9. Όταν λένε ότι είναι πιστοί σε μας, είναι. Τις άλλες περιπτώσεις, τους τσιλιμπουρδιστές, τους καταλαβαίνουμε από χιλιόμετρα. Ακόμα κι όταν κάνουμε ότι δεν τους καταλαβαίνουμε ή όταν αποφεύγουμε να δούμε την αλήθεια.
10. Μπορούν να φτιάξουν τη βρύση που στάζει, να αλλάξουν τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας (καλύτερα από εμάς, ενίοτε), να αλλάξουν πάνες, να κουβαλήσουν τα ξύλα για το τζάκι, να ανάψουν φωτιά (καλύτερα από εμάς, ενίοτε), να μας παρηγορήσουν όταν όλα μας μοιάζουν μαύρα.
+
2 ακόμη λόγοι:
1. Δεν προφασίζονται ποτέ πονοκέφαλο για να αποφύγουν το σεξ. Είναι πάντα διαθέσιμοι.
2. Μπορεί να μην μας καταλαβαίνουν αλλά δεν το βάζουν κάτω. Προσπαθούν.  
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...