Αντίστροφη μέτρηση για το Χρώμα Run

11/05/2016
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας να τρέξουν ή να περπατήσουν , χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία.

Λίγες μέρες έμειναν για το Χρώμα Run® , έναν αγώνα ΑΘΛΗΣΗΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 5μ.μ. Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου !

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: Ένα διαφορετικό μη ανταγωνιστικό αγώνα στον οποίο ο σκοπός μας είναι όχι απλά να τερματίσουμε αλλά να βρεθούμε στον τερματισμό όσο πιο χρωματιστοί γίνεται! 

Ο αγώνας διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από το σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου    οι συμμετοχές είναι ήδη διπλάσιες από τον περσινό αγώνα  και  υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 2500! Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xromarun.com Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος άνθρωποι κάθε ηλικίας να τρέξουν ή να περπατήσουν, χωρίς να έχουν κάνει προετοιμασία. Σκοπός είναι να περάσουμε καλά και όχι η επίτευξη χρόνου! Τα χρώματα  είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων αποτελούνται  από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλής για τους ανθρώπους  και το περιβάλλον  και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. 

1. Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
2. Δύο σακουλάκια χρώμα (Διαθέσιμα 6 χρώματα)
3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)
4. Την τσάντα της διοργάνωσης (Μαυρη, Ροζ, Τιρκουάζ) 
5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι (Διαθέσιμα 6 χρώματα)
6. Tον αριθμό συμμετοχής (25 διαφορετικές λέξεις)
7. Τατουάζ μιας χρήσης 8. ένα χειροποίητο  κρεμαστό 
9. Δωροεπιταγή 10 ευρώ από το tsamparouxalaki.gr 
10. Δεσμευτής χρώματος Dr. Beckmann 
11. Λαδάκι moroccanoil  Το μετάλλιο για ακόμα μια φορά είναι χειροποίητο από πηλό! Το κάθε μετάλλιο είναι μοναδικό! Δημιουργία της Καίτης Μυκωνιάτη. 

Μετά το τέλος του αγώνα η γιορτή συνεχίζεται ! Ένα μεγάλο χρωματιστό Party όπως στα φεστιβάλ χρωμάτων σε όλο τον κόσμο! Το χρώμα σε κάνει να χαμογελάς!  Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου θα εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες με έκτακτο δρομολόγιο που θα αναχωρήσει από το ΚΤΕΛ στο λιμάνι στις 2:30 το μεσημέρι του Σαββάτου και αναχώρηση από το Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου στις 21:00 με έκπτωση 50%

Στην προσπάθεια αυτή συνδιοργανωτές είναι: Πολιτιστικός σύλλογος Αρκαλοχωρίου. Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Περιφέρεια Κρήτης. ΔΟΠΑΠ Δήμου Μινώα. Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...