10 ψυχαγωγικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με την Google και δεν τα γνώριζες [εικόνες]

Μπορεί το Google να είναι η πλέον αγαπημένη μηχανή αναζήτησης, μπορεί να είναι το... δεξί χέρι για πολλούς από σας, όμως ίσως δεν γνωρίζετε όλα τα «μυστικά» της. Βλέπεται το Google πέρα από χρήσιμο μπορεί να γίνει και διασκεδαστικό!
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 10 πράγματα για την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης τα οποία, ίσως δεν γνωρίζατε. Καλή διασκέδαση.

Κι όμως... γυρίζει

Παλιό αλλά καλό. Πληκτρολογήστε do a barrel roll ή z or r twice και δείτε την σελίδα να … στριφογυρίζει.

Ο πύργος της Πίζας

Γράψτε τη λέξη askew και δείτε την σελίδα να… γέρνει. Θα μοιάζει σαν να κοιτάζεται τον υπολογιστή έχοντας… γύρει στην καρέκλα

May the force be with you

Είστε fun του Star Wars; Τότε πληκτρολογείστε a long time ago in a galaxy far, far away στην μηχανή αναζήτησης και απολαύστε!


Παίζουν τα... μάτια μας;

Θέλετε να κάνετε το Google να μοιάζει σαν να… πεταρίζει τα βλέφαρα του; Πληκτρολογήστε και δείτε τι συμβαίνει.

Ώρα για παιχνίδι

Βαριέστε στο γραφείο; Διασκεδάστε χωρίς να σας πάρουν… χαμπάρι. Πληκτρολογήστε zerg rush και κυνηγήστε τους κύκλους

Επιστροφή στο Παρελθόν

Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο πληκτρολογώντας google in 1998. Η σελίδα θα πάρει την μορφή που είχε πριν από 18 χρόνια ικανοποιώντας την περιέργεια σας

Παλιό αγαπημένο
Πηγαίνετε στις εικόνες και πληκτρολογείστε atari breakout. Θα δείτε τις εικόνες να ενώνονται και να γίνονται ένα παλιό, αγαπημένο παιχνίδι.

Τι κρύβει το ερωτηματικό;

Πηγαίνετε στην μηχανή αναζήτησης, πληκτρολογείστε super mario bros και στην συνέχεια κάντε κλικ πάνω στο ερωτηματικό που εμφανίζεται δίπλα στο παιχνίδι…

Κορώνα ή γράμματα

Εάν θέλετε να παίξετε κάτι κορώνα ή γράμματα και δεν έχετε κέρμα πηγαίνετε στο google. Γράψτε flip a coin στην μηχανή αναζήτησης και το πρόβλημα λύθηκε.

Παίξτε το στα.. ζάρια

Εκτός από κέρμα, στο google μπορείτε να βρείτε και ζάρι! Γράψτε roll a die και χρησιμοποιείστε το ζάρι που σας παρέχει η πολύτιμη μηχανή αναζήτησης.
πηγή: the guardian via koolnews.gr (Της Ευγενίας Κουντούρη)
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...