Σε νησί των Δωδεκανήσων το παιχνίδι επιβίωσης «The Island»

Το νησάκι Αλιμνιά, που βρίσκεται μεταξύ Ρόδου και Χάλκης, επιλέχθηκε από το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Beyond Borders» του Βελγίου για τη διοργάνωση του παιχνιδιού επιβίωσης (τον Οκτώβριο του 2016) με τίτλο «The Island». Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό προϊόν, το οποίο εισάγει για πρώτη φορά στον κόσμο το συγκεκριμένο πρακτορείο και θα εγκαινιαστεί στα Δωδεκάνησα, ύστερα από ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στην Ολλανδία.
 Συγκεκριμένα, τετραμελής αποστολή από το Βέλγιο, με επικεφαλής τον κ. Joris Meermans, επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες το νησί. Τους διοργανωτές συνόδευσαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου και ο δήμαρχος Χάλκης, Μιχάλης Πατρός. Τόσο ο κ. Meermans, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την Αλιμνιά, δηλώνοντας ότι πέρα από τη μοναδική ομορφιά του, το νησί εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς του παιχνιδιού.
 Η κ. Παπαβασιλείου, σε δηλώσεις του, επέσημανε ότι τέτοια πρωτότυπα πρότζεκτ, όπως το «The Island», αναδεικνύουν τις δυνατότητες των νησιών, προσελκύουν ειδικές κατηγορίες τουριστών και τελικά μπορούν να συμβάλουν στην επιμήκυνση της διάρκειας της τουριστικής περιόδου.
περισσότερα στην πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...