Στα πιο σοβαρά κακουργήματα κατατάσσει το FBI την κακοποίηση ζώων

Η Washington Post αναφέρει μια μεγάλη νίκη των ζώων που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2016 στην Αμερική με υπέρμαχο την Mary Lou Randour που εδώ και 10 χρόνια αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων στον κόσμο. Στα πιο σοβαρά κακουργήματα όπως η ανθρωποκτονία, ο εμπρησμός και οι επιθέσεις κατατάσσει το FBI την κακοποίηση των ζωών. Μάλιστα οι υπεύθυνοι θεώρησαν ότι έτσι θα προλάβουν και τη βίαιαη συμπεριφορά ανθρώπων, αφού πολλοί εγκληματίες κακοποιούν ζώα πριν επιτεθούν και κάνουν κακό σε ανθρώπους.
Τέσσερις υποκατηγορίες δημιουργούνται στο εθνικό σύστημα αναφοράς σχετικά με την κακοποίηση: ήπια/σοβαρή παραμέληση, εσκεμμένη κακοποίηση και βασανισμός, οργανωμένη κακοποίηση (όπως κυνομαχίες) και σεξουαλική κακοποίηση ζώων. “Σε όλες τις κοινωνίες πρέπει να προστατεύονται όσοι εξαρτώνται από άλλους, όπως είναι οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά, τώρα και τα σκυλιά θα προστατευτούν με την ίδια λογική”, αναφέρει η Mary Lou Randour.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε...
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...