Η γυναικεία ομορφιά σε 46 χώρες: Ποιες είναι οι καλλονές της κάθε χώρας; (εικόνες)

Η Μικαέλα Νόροκ, 30 ετών σήμερα, παράτησε πριν δυο χρόνια τη δουλειά της στη Ρουμανία με στόχο να γυρίσει τον κόσμο και να... καταγράψει την ομορφιά. Δηλαδή τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς ανά χώρα. 

Η Νόροκ επισκέφθηκε παραπάνω από 45 χώρες μέχρι να καταφέρει να ολοκληρώσει τον δικό της «Ατλα της Ομορφιάς». 
Στόχος της, οι φωτογραφίες της να διδάξουν σε όλους εμάς να είμαστε πιο ανεκτικοί με τις άλλες φυλές και τους πολιτισμούς. «Κάθε μέρα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, βλέπουμε έναν άτλαντα πολέμων, συγκρούσεων και φόβου. Οι άνθρωποι πολεμούν μεταξύ τους μόνο και μόνο γιατί είναι διαφορετικοί. Γιατί έχουν διαφορετική θρησκεία, πολιτισμό ή φυλή. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νομίζω ότι ο κόσμος χρειάζεται έναν Ατλαντα ομορφιάς για να καταλάβει ότι η διαφορετικότητα είναι κάτι όμορφο, δεν είναι μόνο λόγος για συγκρούσεις», αναφέρει η 30χρονη δημιουργός. 
Η Ρουμάνα φωτογράφος κλίκαρε στα πρόσωπα γυναικών στις φαβέλες της Βραζιλίας, στις γειτονιές της Κολομβίας, στις απομονωμένες περιοχές του Αφγανιστάν, σε ένα τζαμί στο Ιράν, στο Θιβέτ, στη Βόρεια Κορέα, στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, αλλά και σε αριστοκρατικές περιοχές της Οξφόρδης, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στην Κωνσταντινούπουλη. 
Η φωτογράφος 
Aβάνα, Κούβα
Νεπάλ
Μογγολία
Αφγανιστάν
Νέα Υόρκη
Μουμπάι
Κολομβία
Κίνα
Κίνα
Ρουμανία
Τουρκία
Νεαρή Σιχ στην Ινδία 
Μουμπάι 
Ραγιαστάν
Κιργιστάν
Αιθιοπία
Βραζιλία
Χιλή
Σαν Φρανσίσκο
Κολομβία
Βρετανία
Κολομβία
Ιράν
Σύρια στην Κωνσταντινούπολη
Νεπάλ
Ρουμανία, Βουκουρέστι
Τουρκία, Κωνσταντινούπολη
Τουρκοκύπρια στην Κωνσταντινούπολη
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...