Μία καταπληκτική ξενάγηση στο Παρίσι με τη βοήθεια ενός αετού (vid)

Όσο πιο μικρές γίνονται οι action κάμερες, τόσο πιο εύκολα μπορούν να προσαρμοστούν επάνω στους αθλητές για να πραγματοποιούν εντυπωσιακές λήψεις χωρίς να επηρεάζεται η δραστηριότητα τους. Όμως, το μικρό μέγεθος καθιστά εύκολη και την τοποθέτηση τους σε πουλιά και τα αποτελέσματα δεν συγκρίνονται με τίποτε άλλο.
Πέρυσι είχαμε παρακολουθήσει το ταξίδι ενός αετού επάνω από τις Γαλλικές Άλπεις με προσαρμοσμένη GoPro, τώρα θα δούμε την καλύτερη ξενάγηση στο Παρίσι από αέρος με τη βοήθεια του ίδιου αετού, αλλά αυτή τη φορά με μια Sony Action Camera Mini. Να σημειωθεί ότι ο Victor (το όνομα του αετού) πραγματοποιεί στο τέλος μια βουτιά με ταχύτητα που αγγίζει τα 180km/h!Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...