Άντρες: Mη σας πάρουν ...μυρωδιά!


Πάρτε τα μέτρα σας, γιατί με τη ζέστη και την αυξημένη εφίδρωση η κακοσμία μπορεί να καταστρέψει τη γοητεία σας...
Η εφίδρωση είναι μια φυσιολογική λειτουργία του σώματος, απαραίτητη για την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του και την αποβολή τοξινών. Ο ιδρώτας που παράγει το σώμα είναι άοσμος. Η κακοσμία οφείλεται στα βακτήρια που αναπτύσσονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ιδιαίτερα σε περιοχές με τριχοφυΐα, όπως είναι οι μασχάλες. Έτσι, το αποσμητικό τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η εφίδρωση αυξάνεται κατακόρυφα, πρέπει να γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους σας... 

Διαλέξτε το σωστό αποσμητικό 
• Αν έχετε έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της μασχάλης, επιλέξτε ένα αποσμητικό σε σπρέι. 
• Αν έχετε αραιές τρίχες, επιλέξτε roll-on. 
• Τα αποσμητικά σπρέι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα και να αντικαταστήσουν το άρωμά σας, ειδικά το καλοκαίρι. 
• Δείξτε προσοχή στην ένδειξη που αναγράφεται στη συσκευασία του προϊόντος: Τα deodorant δεν εμποδίζουν την έκκριση του ιδρώτα, αλλά αποτρέπουν την κακοσμία, σε αντίθεση με τα anti-transpirant (περιέχουν άλατα αλουμινίου) που δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ πάνω στους ιδρωτοποιούς αδένες και μειώνουν την ποσότητα του ιδρώτα. 

Αυτό το ξέρατε;

Ο ανδρικός ιδρώτας είναι διαφορετικός από το γυναικείο, λόγω της τεστο­στερόνης. Γι’ αυτόν το λόγο, τα ανδρικά αποσμητικά διαφέρουν από τα γυ­ναικεία στη σύν­θεσή τους! 

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...