Αυτό είναι το προσόν που χρειάζεσαι για να δουλέψεις στο Facebook

Ο ιδρυτής του Facebook αποκάλυψε ποιο είναι το βασικό κριτήριο για να προσλάβει έναν υποψήφιο εργαζόμενο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.


O Mark Zuckerberg αποκάλυψε σε ομιλία του στο φετινό MWC ότι πριν προσλάβει κάποιον να δουλέψει στο Facebook, πάντα αναρωτιέται αν θα ήταν ικανοποιημένος με το να εργάζεται ο ίδιος για τον εργαζόμενο του. Αν τελικά η απάντηση στο ερώτημα είναι “ναι”, τότε ο υποψήφιος προσλαμβάνεται..

Ο λόγος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, είναι επειδή θέλει η ομάδα να αποτελείται από άτομα, των οποίων οι αξίες είναι ίδιες με αυτές της εταιρείας και τόνισε ότι το Facebook δεν είναι μια εταιρεία που μπορεί να δουλέψει ο καθένας.
Τέλος για τον ίδιο το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε κάποιον είναι να έχει πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...