Σπίτι - καθρέφτης... αιωρείται;;; (photos)


Το «Mirror House» αναμένεται να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές σπιτιών λόγω σχεδιασμού και τοποθεσίας. Το σπίτι-καθρέφτης θα κατασκευαστεί σε μια δασώδη περιοχή έξω από την Βαρσοβία και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτε ψηφιακές μακέτες της δομής.
Πρόκειται για μια κατοικία πό ξύλο και γυαλί που κρέμεται στα δέντρα, ενώ στους καθρέφτες που υπάρχουν στην πρόσοψή του αντανακλάται το φυσικό περιβάλλον ολόγυρα. Επιπλέον, κοιτάζοντάς το νομίζεις ότι επιπλέει στο κενό ή να αιωρείται στον αέρα, καθώς οι βάσεις στήριξης δεν φαίνονται καν. Η κατοικία δεσπόζει μέσα σε μια κατάφυτη περιοχή και θα αποτελέσει το ησυχαστήριο μιας οικογένειας 4 ατόμων.

Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...