Η γηραιότερη μπαργούμαν του κόσμος κλείνει τα...100!



Σε λίγες μέρες κλείνει τα 100 κι όμως παραμένει δραστήρια στο πόστο της η γηραιότερη μπαργούμαν του κόσμου.
Πρόκειται για την Dolly Savelle η οποία σερβίρει ποτά στο ξενοδοχείο Red Lion της πόλης Buckinghamshire στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα Metro, η Dolly Saville ξεκίνησε να δουλεύει στο συγκεκριμένο μπαρ πριν από 74 χρόνια και συνεχίζει να δουλεύει εκεί μέχρι και σήμερα 3 φορές την εβδομάδα. Μέχρι τα 94 της, μάλιστα, εργαζόταν εκεί 6 μέρες την εβδομάδα από 6 ώρες.

Η Dolly έχει σερβίρει πολλούς πελάτες ανάμεσα σε αυτούς ο Πιρς Μπρόσναν, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Στάνλευ Μάθιους.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στην μακρόχρονη πορεία της έχει λείψει από τη θέση της μόνο για δύο εβδομάδες για λόγους υγείας.

«Δεν πίστευα ότι θα καθόμουν τόσα χρόνια εδώ, αλλά λατρεύω τη δουλειά μου κάθε στιγμή και αν το αφεντικό μου ζητούσε να κάνω έξτρα βάρδια θα το έκανα δίχως σκέψη, μιας και ήταν πάντα τόσο ευγενικός και δίκαιος απέναντι μου» λέει με εντυπωσιακή γλυκύτητα η Ντόλι Σάβιλ στην Daily Mail. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας της να την πείσουν να σταματήσει, εκείνη το έχει πάρει απόφαση να αφήσει την τελευταία της πνοή με ένα ποτήρι στο χέρι, ή την κάνουλα που γεμίζει τα ποτήρια της μπύρας.



Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...