Ποιο ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης;;;

Θα είναι ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα!
Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους το πιο δύσκολο πράγμα…

Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε κ ποια θα μας ξεγελάσουν με τν πρώτη ευκαιρία;
Κριός
Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μια δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό.
Αν αντιληφθείτε ότι σας «παραμυθιάζει», μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας.
Ταύρος
Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός κι ενώ αρχικά έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει την υπόσχεση που σας έχει δώσει, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξει γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσει στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσει τη φαντασία του και θα βρει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζεται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά!
Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην στεναχωρηθείτε για κάτι. Αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, μην του κρατήσετε κακία, γιατί το έκανε για καλό! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει το ψέμα από ανασφάλεια ή για να καλύψει κάποιο λάθος που έκανε. Θα είναι όμως μικρό, αθώο και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν.
Λέων
Όταν καταλάβει πως χάνει την επιρροή και την εξουσία που ασκεί στους άλλους ο Λέοντας, όταν δει πως από εκεί που ήταν ο αρχηγός αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα, τότε θα πει ψέματα, για να ανέβει ξανά στα μάτια εκείνων που μέχρι πριν λίγο τον θαύμαζαν. Δεν θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός, ούτε βέβαια θα βλάψει κάποιον με τα ψέματά του, οπότε μην τον φοβάστε, αφήστε τον να λέει!
Παρθένος
Είναι κατά του ψέματος ο Παρθένος. Σπάνια θα χρησιμοποιήσει ένα ψέμα κι όταν θα το κάνει θα είναι για να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του ή για να κάνει πιο πειστικές κάποιες απόψεις του. Θα είναι όμως τόσο ασήμαντο και θα το ενσωματώσει τόσο καλά, που κανείς δεν θα το καταλάβει!
Ζυγός
Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που μπορούν άνετα να πούνε ψέματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Και θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αποφύγει μια επίπληξη ή έναν καυγά! Επίσης όταν κάνει κάποια απιστία στην ερωτική του σχέση, θα βρει άφθονα ψέματα να ξεφουρνίσει για να θολώσει τα νερά! Προσοχή λοιπόν!
Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει.
Τοξότης
Ο Τοξότης δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που λένε εύκολα ψέματα. Σπάνια το κάνει και όταν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία θα είναι για να απεμπλακεί από μια ιστορία στην οποία τρίτα άτομα τον έμπλεξαν.Θα θελήσει να βγάλει την ουρά του απ” έξω, σε κάτι που ειπώθηκε από τον ίδιο, αναιρώντας το.
Αιγόκερως
Τα ψέματα του Αιγόκερου είναι σπάνια και αυτό επειδή δεν θέλει να εκτεθεί σε περίπτωση που αυτά αποκαλυφθούν. Θα το κάνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος, άρα λοιπόν πρόκειται για εντελώς αθώα ψέματα που απλά θα «βελτιώσουν» λίγο το βιογραφικό και τις ικανότητές του.
Υδροχόος
Μπορεί να πει με απίστευτη ευκολία ένα ψέμα. Έχει την ικανότητα να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ως η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Υποστηρίζει τόσο τα ψέματα που λέει, που φτάνει σε σημείο να τα πιστεύει και ο ίδιος! Το κάνει για να καλύψει μια κατάσταση που δεν τον συμφέρει, αλλά πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει το ψέμα, όταν θεωρήσει ότι ο συνομιλητής του δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια.
Ιχθείς
Ο Ιχθύς, στην προσπάθειά του να ζήσει σε ένα διαφορετικό και ονειρεμένο κόσμο, πλάθει στο μυαλό του μια κατάσταση, που αργότερα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος αν είναι αληθινή ή όχι. Θα πει ψέματα προκειμένου να εξιδανικεύσει τα πράγματα ή να ωραιοποιήσει τη ζωή του. Ο μόνος λοιπόν που κινδυνεύει από αυτό, είναι ο ίδιος!
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...