5 tips για να χάσετε γρήγορα κιλά έως το καλοκαίρι

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε τις προσπάθειές σας, ώστε να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα για το καλοκαίρι. Πώς μπορείτε όμως να δείτε σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα;
Σίγουρα η γυμναστική θα πρέπει να έχει μια ξεχωριστή θέση στο καθημερινό σας πρόγραμμα, χωρίς βέβαια να κάνετε υπερβολές. Το βασικότερο όμως είναι να φροντίσετε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή.
Υπάρχουν όμως και κάποια έξυπνα tips τα οποία σε συνδυασμό με την γυμναστική, μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ πιο γρήγορα στο επιθυμητό βάρος από ό,τι φαντάζεστε.
Πώς να χάσετε τα περιττά κιλά μέχρι το καλοκαίρι
Να τρώτε μανιτάρια
Τα μανιτάρια ειδικά λόγω της υφής τους είναι το ιδανικό υποκατάστατο για το κρέας. Στην ουσία είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή, με την οποία θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα μιας και δεν έχουν θερμίδες, ενώ σίγουρα θα νιώθετε χορτάτη.
Επιπλέον, αυτό που κάνει τόσο αποτελεσματικά τα μανιτάρια είναι ότι είναι full στις βιταμίνες Β, αλλά και σε σίδηρο και ψευδάργυρο.
Πιείτε μια κούπα καφέ πριν το γυμναστήριο
Με αυτόν τον τρόπο η καφεΐνη θα σας βοηθήσει να έχετε μια πολύ πιο αποτελεσματική προπόνηση, καθώς θα σας γεμίσει με ενέργεια.
Επίσης, μια έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις έδειξε ότι η καφεΐνη βοηθά να σταματήσει ο πόνος στον εγκέφαλο, αλλά και τον νωτιαίο μυελό κατά την διάρκεια της προπόνησης. Άρα θα νιώθετε λιγότερο πόνο στα πόδια σας και θα μπορείτε να συνεχίσετε για περισσότερη ώρα.
Κοιμηθείτε περισσότερο
Προσπαθήστε να κοιμάστε τουλάχιστον μισή ώρα περισσότερο απ' ό,τι συνηθίζατε πριν. Με αυτόν τον τρόπο θα αισθάνεστε ανανεωμένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα μειωθούν και οι πιθανότητες να θέλετε να καταναλώσεις γλυκά, που δίνουν ενέργεια.
Επιπρόσθετα θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ο ύπνος ενισχύει τον μεταβολισμό σας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει το σώμα σας να χτίσει μυς.
Να τρώτε ελαιόλαδο
Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Irvine, το ελαϊκό οξύ το οποίο όπως καταλαβαίνετε και από την ονομασία περιέχει το ελαιόλαδο, μετατρέπεται σε μια ένωση η οποίο ονομάζεται OEA.
Αυτή η ένωση έχει την δυνατότητα να ανακουφίζει από την πείνα και φυσικά να καταστέλλει την όρεξη, ενώ ταυτόχρονα στέλνει σήματα στον εγκέφαλό σας ότι είστε πλήρης.
Να φοράτε στενά ρούχα
Δεν υπάρχει τίποτε πιο ενοχλητικό για μια γυναίκα από το να μην νιώθει άνετη μέσα στα ρούχα της. Αυτό που θα πετύχετε λοιπόν με το να φοράτε στενά ρούχα είναι ότι θα αποφεύγετε τα άχρηστα σνακ όλη την ημέρα, ώστε να καταφέρετε να είστε πιο άνετη.
Πηγή
Πατήστε like στη σελίδα του Down Time στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και μη ξεχνάτε..
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...