Το Ισπανικό Στρουμφοχωριό!!! (video)

Δημοψήφισμα για το Στρουμφοχωριό στην Ισπανία! (Vid)
Το χωριό για το οποίο θα μιλήσουμε βρίσκεται λίγο έξω από τη Μάλαγα στην Ισπανία. 
Έχει 250 μόνιμους κάτοικους και είναι το επίσημο... στρουμφοχωριό! 


Το χωριό Juzcar, επιλέχθηκε πέρσι από την Sony Pictures, για να γίνουν εκεί τα γυρίσματα τελευταίας ταινίας με ήρωες τα Στρουμφάκια. 


Για τις ανάγκες της ταινίας η Sony έβαψε κυριολεκτικά όλα τα σπίτια του χωριού στο γνωστό γαλάζιο χρώμα των ηρώων της, υποσχόμενη να … ξαναβάψει τα πάντα στο παραδοσιακό άσπρο χρώμα τους αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων.


Τα γυρίσματα τελείωσαν, όμως οι κάτοικοι δεν θέλουν το χωριό να ξαναβαφτεί, αφού και πιο γνωστοί έγιναν και πιο...πλούσιοι από την επισκεψιμότητα του χωριού!

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει δημοψήφισμα. Στήθηκαν κάλπες και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, "έδειξε" ότι κάτοικοι θέλουν το χωριό να παραμείνει...μπλε!

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος του χωριού David Fernandez Tirado, ή «Μπαρπά-Στρουμφ» όπως τον αποκαλούν πια οι κάτοικοι, από τον περασμένο Αύγουστο, όταν η ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, πάνω από 80.00 τουρίστες έχουν παρελάσει από το Juzcar που πλέον έχει αναδειχθεί σε νέο τουριστικό προορισμό για την Νότια Ισπανία.

Και οι ευτυχείς κάτοικοί του έπιασαν αμέσως το νόημα, με αποτέλεσμα αρκετοί να κυκλοφορούν στους δρόμους ντυμένοι Στρουμφάκια, ενώ προγραμματίζεται ήδη κι ένα φεστιβάλ με θέμα τα Στρουμφάκια!


πηγή ofono.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...