Το καλό νέο της ημέρας: "Γέμισαν με Άι Βασίληδες τα Χανιά


Αγώνας φιλανθρωπίας για τα παιδιά

Περισσότεροι από 400 Αϊ Βασίληδες διέσχισαν χθες το βράδυ την πόλη των Χανίων, δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό χρώμα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τοπικούς φορείς και ιδρύματα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο χριστουγεννιάτικος δρόμος πόλης «Santa Run», είχε αφετηρία την πλατεία δικαστηρίων και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου μαζικού αθλητισμού '«Κότινος» σε συνεργασία με την αθλητική παρέα του «Ορίζοντα» και ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πάρτι με ζωντανή μουσική στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νεώριο Μόρο.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος έδινε για τη συμμετοχή του 15 ευρώ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές καθώς και από το πάρτι θα δοθούν για τις ανάγκες των ιδρυμάτων και των φορέων που φροντίζουν τα παιδιά.

Εκτός από τους 400 δρομείς Αϊ Βασίληδες στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 1.000 άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα αλληλεγγύης.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...