Το τραγούδι της ημέρας ... λόγω της ημέρας: Christina Aguilera - Beautiful

Σαν σήμερα το 1980 γεννήθηκε η Κριστίνα Μαρία Αγκιλέρα. Eίναι αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και μουσικός παραγωγός. Έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.
Το πρώτο της άλμπουμ πούλησε πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική και 16 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Το 2000 κέρδισε το πρώτο βραβείο Grammy ως "Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Τραγουδίστρια".
To δεύτερό της προσωπικό άλμπουμ κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2002 με τον αποκαλυπτικό τίτλο "Stripped" και την ίδια να δοκιμάζεται σε διάφορα μουσικά μονοπάτια. Το άλμπουμ είχε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο και κατάφερε να μείνει στα charts για πολλά χρόνια. Κυκλοφόρησε 5 singles από το άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία. 
Συγκεκριμένα το τραγούδι "Beautiful" έφθασε το νούμερο 2 στην Αμερική για 2 εβδομάδες και νούμερο 1 ανάμεσα σε πολλές χώρες και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τα δύο της άλμπουμ έχει καταφέρει να αποσπάσει πολλά βραβεία από διάφορες διοργανώσεις, όπως Billboard, Latin Grammy, Teen Choice, MTV και πολλά άλλα. Το Σεπτέμβριο του 2004 με τη συνοδεία της Μίσι Έλιοτ συμμετέχει στο σάουντρακ της ταινίας "Shark Tale" ερμηνεύοντας το κομμάτι "Car Wash".


πληροφορίες από wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...