Ηράκλειο 18/12/2011: "Αγάπη παντού" για να δημιουργηθεί ένα παιδικό χωριό SOS και στην Κρήτη


Είχαμε δει την αφίσα, μας ενημέρωσε και ο φίλος μας "Ριχάρδος" για την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να δημιουργηθεί ένα χωριό SOS για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη στην Κρήτη και το μόνο που έμενε να κάνουμε είναι να το αναρτήσουμε!!!

Όπως διαβάσαμε λοιπόν στο heraklion.gr:
"Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιούν το “Μαθηματικό Εργαστήρι” και η “Πυξίδα” την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 13.00 το μεσημέρι στη μουσική σκηνή "Πυξίδα".


Η εκδήλωση, με τίτλο «Αγάπη παντού», θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα σύγχρονο παραμύθι γεμάτο θεατρικό παιχνίδι, χορό, τραγούδι, βασιλόπιτα, πλούσια δώρα και bazaar για παιδιά! 
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δημιουργία του νέου Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο.
Είσοδος ελεύθερη"
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...