Συνέβη τότε στις 9 Δεκεμβρίου


γεννήθηκαν οι:
1608 - Τζον Μίλτον, Άγγλος ποιητής
1859 - Γεώργιος Δροσίνης, Ποιητής και πεζογράφος
1868 - Φριτς Χάμπερ, Γερμανός χημικός, βραβείο Νόμπελ 1918


1916 - Κερκ Ντάγκλας, Αμερικανός ηθοποιός
Ο Kirk Douglas (γεννημένος ως Issur Danielovitch, στα Ρώσικα И́сер Даниело́вич;) είναι Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός.
Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Ιντστιτούτο Κινηματογράφου βρίσκεται στη 17η θέση της λίστας με τους καλύτερους τηλεοπτικούς ηθοποιούς όλων των εποχών.
Γνωστές του ταινίες οι: Out of the Past (1947), Champion (1949), Ace in the Hole (1951), The Bad and the Beautiful (1952), Lust for Life (1956), Paths of Glory (1957), Gunfight at the O.K. Corral (1957), Spartacus (1960), και Lonely Are the Brave (1962)
Ο Κερκ είναι πατέρας του επίσης διάσημου ηθοποιού Michaerl Douglas


1929 - Τζων Κασσαβέτης, Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής


πέθαναν οι:
638 - Σέργιος Α΄, Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως
1894 - Παφνούτι Τσεμπυσέφ, Ρώσος μαθηματικός
1955 - Χέρμαν Βέυλ, Γερμανός μαθηματικός


άρθρο down time
πληροφορίες από ελληνική και αγγλική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...