Ένα κίνημα αλληλεγγύης στην Παιδεία μέσω διαδικτύου


Ένα κίνημα αλληλεγγύης στην Παιδεία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με εθελοντές καθηγητές και πτυχιούχους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν  σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να τις εξασφαλίσουν.
Σκοπός της πρωτοβουλίας, η οποία είναι γνωστή ως tutorpool, είναι η παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές. Χρησιμοποιώντας το hashtag #tutorpool, ένας μαθητής μπορεί να εντοπίσει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και τον καθηγητή που εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Επίσης, με το ίδιο hashtag #tutorpool οι διαθέσιμοι καθηγητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για προσφορά δωρεάν μαθημάτων. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένας χάρτης με τα στοιχεία των ανθρώπων που συμμετέχουν αλλά και την περιοχή που βρίσκονται.

Για επικοινωνία με τους συντονιστές του #tutorpool μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα mail:

Για τους Δασκάλους: tutorpoolthetutors@gmail.com,

Για τους Μαθητές: tutorpoolthestudents@gmail.com,

Για τους Εθελοντές: tutorpoolpeople@gmail.com  
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...