Φωταγωγείται ΑΠΟΨΕ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Ηρακλείου


Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικό Δέντρο του Δήμου Ηρακλείου, στην καθιερωμένη θέση του στην Πλατεία Ελευθέριας.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου καλεί του Δημότες να παρευρεθούν στην φωταγώγηση, ν’ ανταλλάξουν ευχές για τις άγιες μέρες που έρχονται και να χαρούν τη μουσική εκδήλωση που θα ακολουθήσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η οποία θα συνοδέψει τους Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Λένα Χατζηγεωργίου και Γιάννη Κασσωτάκη σε μουσικές συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκη, Μάνου Λοϊζου, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλου και Γιάννη Μαρκόπουλου.   
Το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, όλων των ημερών είναι στην διάθεση των Δημοτών και μπορούν να το προμηθευτούν από την Λότζια και το Πολύκεντρο του Δήμου (Ανδρόγεω 2), καθώς επίσης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου στη διεύθυνση  www.heraklion.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...