Φωταγωγείται ΑΠΟΨΕ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Ηρακλείου


Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικό Δέντρο του Δήμου Ηρακλείου, στην καθιερωμένη θέση του στην Πλατεία Ελευθέριας.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου καλεί του Δημότες να παρευρεθούν στην φωταγώγηση, ν’ ανταλλάξουν ευχές για τις άγιες μέρες που έρχονται και να χαρούν τη μουσική εκδήλωση που θα ακολουθήσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η οποία θα συνοδέψει τους Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Λένα Χατζηγεωργίου και Γιάννη Κασσωτάκη σε μουσικές συνθέσεις των Μάνου Χατζιδάκη, Μάνου Λοϊζου, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλου και Γιάννη Μαρκόπουλου.   
Το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, όλων των ημερών είναι στην διάθεση των Δημοτών και μπορούν να το προμηθευτούν από την Λότζια και το Πολύκεντρο του Δήμου (Ανδρόγεω 2), καθώς επίσης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου στη διεύθυνση  www.heraklion.gr
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...