Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας(28-12-2011): Senna Guemmour - This is me

Σαν σήμερα, το 1979 γεννήθηκε η Senna Guemmour (στη φώτο αριστερά), γερμανίδα τραγουδίστρια και μέλος του ποπ συγκροτήματος Monrose
Οι Monrose είναι ένα γερμανικό γυναικείο συγκρότημα. Αποτελείται από τις Mandy, Senna και Bahar. Δημιουργήθηκαν από το γερμανικό Popstars το 2006. Οι Monrose έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Επίσης είναι γνωστές και σε πολλά άλλα κράτη (Τουρκία, Πολωνία, Ολλανδία, Τσεχία κ.α.)Οι Monrose είναι ένα γερμανικό γυναικείο συγκρότημα. Αποτελείται από τις Mandy, Senna και Bahar. Δημιουργήθηκαν από το γερμανικό Popstars το 2006. Οι Monrose έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Επίσης είναι γνωστές και σε πολλά άλλα κράτη (Τουρκία, Πολωνία, Ολλανδία, Τσεχία κ.α.)


πληροφορίες από αγγλική και ελληνική wikipedia.org
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...