Το τραγούδι της ημέρας... λόγω της ημέρας: Andrea Bocelli and Kids - Santa Claus is coming to town


Για άλλη μία φορά θα παραβιάσουμε το εθιμοτυπικό που τηρούμε για να επιλέξουμε "το τραγούδι της ημέρας" και θα διαλέξουμε για σήμερα ένα αγαπημένο τραγούδι από την παιδική μας ηλικία. 
Λόγω της ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ του έτους λοιπόν ημέρας και επειδή σε πολύ λίγο "καταφθάνει" ο Αϊ Βασίλης, το τραγούδι για απόψε είναι το "Santa Claus is coming to town" όπως το τραγουδάει για μας ο εκπληκτικός Andrea Bocelli και εξίσου χαρισματική χορωδία παιδιών. 
Για όλους εμάς που επιθυμούμε να παραμείνουμε παιδιά, και απόψε ο Αϊ Βασίλης... έρχεται στην πόλη μας!!! 
Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...