Ο άνθρωπος που δε φοβάται το κρύο!!! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βίντεο)

Αυτό το Ρεκόρ Γκίνες είναι ... υπό του μηδέν!!! 

Ο Ολλανδός Wim Hof κολύμπησε 57,5 μέτρα (188,6 πόδια) και σε βάθος 3 πόδια κατά μήκος παγωμένης λίμνης  κοντά σε Φιλανδικό χωριό της Κολάρι, στα βάθη του Αρκτικού Κύκλου τον Μάρτιο του 2000. 

Χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα ειδικό εξοπλισμό, παρά μόνο ένα σορτς και ένα ζευγάρι γυαλιά, κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.
O Wim Hof , γνωστός επίσης και ως Iceman, έχει τολμήσει και άλλες παράτολμες ενέργειες, πάντα σε πολύ ... χαμηλές θερμοκρασίες. 
Ο Iceman τα προηγούμενα χρόνια είχε καταφέρει να τρέξει 21 Κm μαραθώνιο στον πάγο , χωρίς να φοράει παρά μόνο ένα σορτς. Ναι, καλά καταλάβατε, ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ!!! Το έδαφος , δηλαδή το χιόνι, είχε θερμοκρασία 35 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

O Wim έχει ήδη 9 παγκόσμια ρεκόρ και έχει όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο, έχει εκπαιδευτεί για πολλά χρόνια στο Θιβέτ, προκειμένου να ... αντέχει στο κρύο και να μπορεί να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός του με το μυαλό!!! 

down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...