Ηράκλειο: Στους άπορους τα χρήματα για την εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!!


Τα κοινωνικά τους αντανακλαστικά δείχνουν ο Δήμος Ηρακλείου και η εταιρεία Cyta-σταθερός χορηγός τα τελευταία χρόνια της κεντρικής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στο Ηράκλειο. Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα των συγκυριών και των κοινωνικών συνθηκών, οι δυο πλευρές συμφώνησαν τα έξοδα που θα δαπανούνταν για την κεντρική εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου να αξιοποιηθούν για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η είδηση προέκυψε στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με τον ενικό δ/ντη της Cyta κ. Μιχάλη Αχιλλέως για το θέμα της κεντρικής εκδήλωσης (φωταγώγηση δέντρου) του Δήμου για τα Χριστούγεννα, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί να προσφέρεται από την Cyta Ελλάδος. Ο δήμαρχος πρότεινε στον κ. Αχιλλέως, αντί για την προσφορά της κεντρικής εκδήλωσης στους Ηρακλειώτες, να ενισχυθούν φέτος με το αντίστοιχο ποσό φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης, σύλλογοι και ευπαθείς ομάδες (παιδιά, υπερήλικες κ.τ.λ.), λόγω αυξημένων κοινωνικών αναγκών. Ο γενικός διευθυντής της Cyta αποδέχτηκε με πολλή χαρά την πρόταση αυτή και τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της εφαρμογής της. 

απόσπασμα από πηγή
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...