Αυτά είναι τα χειρότερα τραγούδια των `80s

Wham
Πριν από μερικές εβδομάδες το Rolling Stone ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν μέσω της σελίδας του στο Facebook τα χειρότερα τραγούδια της δεκαετίας του '90. 


Αυτή τη φορά ίδιο ερώτημα αφορούσε την δεκαετία του '80. Φυσικά η απορία μας για την είσοδο στην δεκάδα μερικών αγαπημένων επιτυχιών είναι μεγάλη, παρόλα αυτά την αντιμετωπίζουμε με χιούμορ, ούτως ή άλλως τέτοιες λίστες είναι καθαρά υποκειμενικές.


10. Rick Astley - Never Gonna Give You Up


9. Taco - Puttin' On The Ritz

8. Toni Basil - Mickey

7. Bobby Mc Ferrin - Don't Worry Be Happy

6. Falco - Rock Me Amadeus

5. Men Without Hats - Safety Dance

4. Wham! - Wake Me Up Before You Go Go

3. Chris De Burgh - Lady In Red

2. Europe - The Final Countdown

1. Starship - We Built This City

Συμφωνείτε;;;

πηγή: arionradio.com
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...