Δείτε πως θα είναι το νέο Twitter (video)

Το νέο Twitter είναι ήδη έτοιμο για τους χρήστες Android και iPhone, ενώ όλοι εμείς οι ... " κοινοί " χρήστες θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη!!!

Οι βασικές διαφορές είναι η μεταφορά του βασικού feed στα δεξιά.
Επίσης, ενεργοποιείται μία νέα δυνατότητα παρακολούθησης video και φωτογραφιών  κατευθείαν από το Live stream, χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά των χρηστών σε νέο παράθυρο.

Οι followers σας αλλά και αυτοί που εσείς ακολουθείτε θα βρίσκονται πια στα αριστερά, όπως επίσης αριστερά θα βρίσκεται και το πλαίσιο για να γράφετε τα TWEET σας!!! 

Εντάξει... πουλάκια μου;;;

Δείτε το κατατοπιστικότατο βίντεο :)


Ακολουθήστε το Down Time στο Twitter : http://twitter.com/#!/DOWNTIMEforyou
down time
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...