Αξίζει να πας... Ελαφονήσι, Μπάλο, Φαλάσαρνα, Χρυσή (ΚΡΗΤΗ)

16/07/2011


Αν δεν έχεις πάει εκεί , δεν έχεις δει τίποτα!!! Εμείς τις ξέρουμε !!! Οι φίλοι μας τις ξέρουν!!! Οι "ξένοι" τουρίστες τις ξέρουν κι αυτοί!!! (ανεβάζουν κάτι ωραία βίντεο στο youtube οι φίλοι μας από τα ... εξωτερικά!!!)

Ε, παιδιά, εκεί απαγορεύεται να μην πας!!!

Δείτε

Ελαφονήσι (κρυστάλλινα νερά , ροζ άμμος, απίστευτη ομορφιά)Φαλάσσαρνα (τεράστια και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ παραλία. Ίσως να μη βρείτε αλλού τόσο καθαρά νερά. Έχει ψηφιστεί ως μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. ΑΞΙΖΕΙ!!!)


Μπάλος
(Όπως την χαρακτηρίζουν... η "γαλάζια λίμνη" της Κρήτης)
και τέλος Χρυσή ... ο παράδεισος (κέδροι, άσπρη άμμος ... ΤΕΛΕΙΑ) . Διαβάστε επίσης εδώ

δείτε το αφιέρωμα της εκπομπής "καλό μεσημέρι"

Μερος 2ο


άρθρο downtime 
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...