Οι 10 καλύτερες παραλίες στον κόσμο!!!

Αν η καρδιά σου την τελευταίο περίοδο παρουσιάζει αρρυθμίες , αν τα νεύρα σου δεν είναι καλά, αν τα οικονομικά σου (τα ποια;;;) πάνε από το κακό στο χειρότερο, καλύτερα να μη δεις το βίντεο... το βρήκαμε στο youtube και οι παραλίες που προτείνει είναι... χάάάάάάάάάάάλια!!! 
Αν έχεις λεφτάκια όμως, κάνε κανένα ταξιδάκι!!! Τι θα τα κάνεις πια; Όλα ... οικόπεδα;;;;;;;;;;;;;;; 

Από την άλλη , μπατιράκι μου, αν είσαι και εσύ στην κατηγορία τη δικιά μας, σπάσε κουμπαρά!!! Αν  πάλι δε σε φτάνουν , δες απλά το βίντεο... :) Άλλωστε, μη ξεχνάς , σου έχουμε προτείνει πολλές οικονομικές λύσεις στο Down Time. Πάτα στο μενού στην επιλογή ΤΑΞΙΔΙ και θα τις ξαναθυμηθείς!!! Πάντα υπάρχει λύση....

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

άρθρο: downtime
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική και μένω μόνιμα στην Κρήτη. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Είμαι δραστήριο και δυναμικό άτομο... λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια και τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελίσσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με τους αγαπημένους μου, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα... Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε οτιδήποτε με την παρέα του Down Time, μην διστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ό,τι καλό έχουμε! Να περνάτε καλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...