Το καλό νέο της ημέρας: "Γέμισαν με Άι Βασίληδες τα Χανιά


Αγώνας φιλανθρωπίας για τα παιδιά

Περισσότεροι από 400 Αϊ Βασίληδες διέσχισαν χθες το βράδυ την πόλη των Χανίων, δίνοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό χρώμα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τοπικούς φορείς και ιδρύματα για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο χριστουγεννιάτικος δρόμος πόλης «Santa Run», είχε αφετηρία την πλατεία δικαστηρίων και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου μαζικού αθλητισμού '«Κότινος» σε συνεργασία με την αθλητική παρέα του «Ορίζοντα» και ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με πάρτι με ζωντανή μουσική στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Νεώριο Μόρο.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος έδινε για τη συμμετοχή του 15 ευρώ και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές καθώς και από το πάρτι θα δοθούν για τις ανάγκες των ιδρυμάτων και των φορέων που φροντίζουν τα παιδιά.

Εκτός από τους 400 δρομείς Αϊ Βασίληδες στην εκδήλωση συμμετείχαν και πολλοί πολίτες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότερα από 1.000 άτομα όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα αλληλεγγύης.

Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Αγγελική. Το Down Time δεν είναι η βασική μου επαγγελματική ενασχόληση, αλλά σε αυτό εδώ το blog μοιράζομαι μαζί σας πράγματα που θεωρώ ενδιαφέροντα. Πράγματα που μπορούν να μας χαλαρώσουν, να μας ταξιδέψουν... Είμαι δραστήριο άτομο λένε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι για πολύ. Λατρεύω τα ταξίδια, τα παιδιά... Την ζωή μου αρέσει να την βλέπω θετικά, δεν έχει νόημα άλλωστε να μένεις στα αρνητικά! Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πολλές αρετές, που βελτιώνονται, που εξελισσονται.. Μου αρέσει επίσης η φύση, η φωτογραφία, να περνάω χρόνο με φίλους, να απολαμβάνω ωραίες γεύσεις, η ηρεμία της θάλασσας, οι βόλτες, να πηγαίνω ταξίδια, τα αεροπλάνα... Πολλά απλά πράγματα μου αρέσουν! Αν θέλετε να μοιραστείτε και εσείς κάτι με την παρέα μας, μην διαστάσετε! Εδώ μοιραζόμαστε ότι καλό έχουμε... Ελάτε και εσείς μαζί μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...