Vodafone και Cosmote συναγωνίζονται πια θα δώσει πρώτη το iPad2


Το iPad 2 είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο γρήγορo. H διάρκεια της μπαταρίας του εξακολουθεί να είναι 10 ώρες , ενώ με τις δύο κάμερες μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις με το FaceTime2 και εγγραφές ταινιών HD. Τέλος, το κάλυμμα iPad Smart Cover συνδέεται μαγνητικά και ευθυγραμμίζεται με ιδανικό τρόπο με το iPad 2.
Την αγάπη του κοινού για το iPad φαίνεται πως αντιλήφθηκαν οι 2 μεγάλες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες και αποφάσισαν να το ... φέρουν στην Ελλάδα για τους πελάτες τους. 
Όπως ανακοίνωσε η Vodafone, θα διαθέτει στις 30 Σεπτεμβρίου (χθες) όλα τα μοντέλα του iPad 2 με Wi-Fi και 3G, το οποίο θα μπορεί να αποκτήσει κανείς χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε συγκεκριμένα προγράμματα Internet, με 2 χρόνια συμβόλαιο.
Και η Cosmote  όμως, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει εμπορικά όλες τις εκδόσεις του iPad 2 Wi-Fi + 3G  στην Ελλάδα την ίδια ημερομηνία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, θα το προσφέρει με 2ετή προγράμματα συμβολαίου, όπως επίσης και μια γκάμα τιμολογιακών προγραμμάτων χωρίς συμβόλαιο.
Περισσότερες πληροφορίες στα επίσημα site των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών www.cosmote.gr και www.vodafone.gr
πηγή: web
Share on Google Plus

Σχετικά με το Down Time

Το Down Time - Free on line magazine σε ένα blog που αγαπά τα όμορφα πράγματα! Σε αυτό το blog δεν θα βρείτε τίποτα αρνητικό! Αν θέλετε να προτείνετε κάτι για να μοιραστούμε με την παρέα του Down Time - Free On line Magazine, μην διστάσετε! Στείλτε τις προτάσεις σας. Και να θυμάστε να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...